Оголошення та конкурси


У В А Г А!
Всеукраїнська акція

«Книжковий дім відкритий всім»

Рівненська обласна бібліотека для дітей проводить благодійний збір книжок, періодичних видань, аудіо-, відеоматеріалів для відновлення фондів дитячих бібліотек України, що постраждали внаслідок проведення бойових дій на сході нашої держави.
Акція проходить на виконання доручення першого заступника Міністра культури України І.Д.Ліхового.
Книги можна приносити за адресами:
м. Рівне, вул. С.Петлюри, 27, вул. Відінська, 13, проспект Миру, 16.


«Книга додому»

 

«Книга додому» Бібліотеки Рівного, дбаючи про здоров’я своїх користувачів, пропонують скористатися послугою «Книга додому». Послуга надається людям, які не можуть самотужки завітати до бібліотеки та особам з фізичними обмеженнями! Бажаєте замовити книгу додому собі чи близьким? Це просто! Зателефонуйте до найближчого з відділів нашої  бібліотеки:

С.Петлюри, 27,   26-45-63,  22-14-49
пр.Миру,16,    63-34-68
вул.Відінська, 13,    23-33-91


Дорогі діти!

 

З 1 січня розпочався сімейний конкурс «Книга пам’яті мого роду», присвячений  70-й  річниці визволення України від фашистських загарбників та 70-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років. 
Запрошуємо до конкурсу дітей віком від 6 до 16 років. Для участі в ньому необхідно створити саморобну паперову книгу (формат А4) або відео-книгу (формат MP3, не більше 5 хв.), у якій розмістити родинні історії або розповіді про представників родини, які брали участь у Другій світовій війні — на фронті, в тилу, в партизанських загонах, в підпіллі, були вивезені до Німеччини. Дозволяється допомога старших та ваша необмежена фантазія в оформленні. 
Детальніше з Положенням про конкурс можна познайомитись тут.
Роботи слід надсилати на адресу обласної бібліотеки для дітей (вул.С.Петлюри,27, м.Рівне, 33028) до 1 травня 2015 року. Обов’язково вкажіть своє прізвище, ім’я, вік, контактний телефон.

 


Comments are closed.