09-120915

Читачі Рівненщини на «Книгоманії» у Львові

З 9 по 12 вересня у рамках львівського Форуму видавців відбувся фестиваль дитячого читання “Книгоманія». На ньому побували й маленькі книгомани з Рівненщини: Іванка Єленець з с.Чабель Сарненського району та Вадим Протуренко зі Студянки, що на Дубенщині. Вони, як переможці обласного туру Всеукраїнського дитячого конкурсу «Найкращий читач України», за проведення якого відповідала Рівненська обласна бібліотека для дітей, мали змогу «пофестивалити» разом з іншими дітьми майже з усієї України.

Напружена програма дитячого Форуму занурила наших книголюбів у вир нових книжок, цікавих зустрічей, мандрівок дивовижним Містом Лева. Вони поспілкувались з письменниками: Катериною Міхаліциною, Дзвінкою Матіяш, Андрієм Бачинським та ін., побували в обласній бібліотеці для дітей, Науковій бібліотеці Національного Університету ім.І.Франка, взяли участь у літературному квесті та флеш-мобі. Зрештою, на урочистій церемонії нагородження Іванка та Вадим отримали чудові книжкові подарунки від організаторів та спонсорів фестивалю.

Отож, повернулись юні читайлики з гарним настроєм, незабутніми враженями, новими знайомствами і твердим переконанням: «Читати – це круто!»

 

 

Comments are closed.