030617

1.06

Кожне літо стартує з чудового свята – Міжнародного дня захисту дітей. Тому, як подарунок від бібліотеки, проголошено акцію з безкоштовного запису до книгозбірні протягом чотирьох днів.

А в день свята у всіх відділах обслуговування було весело і гамірно. Учні з групи «Казкарі» СпШ №15 прийняли участь в годині розваг «Веселковий світ дитини», під час якої дізналися про історію виникнення свята, про свої обов’язки і права; грали в ігри «Так чи ні» і  «Назви право»; розгадували казкову правову вікторину; переглядали українські мультфільми, в сюжетах яких порушуються права дитини. Цікавинкою години розваг була скринька з секретом, в якій знаходився найбільший  скарб планети.

Загін «Калина» літнього табору ЗОШ №1 відвідав літературно-музичне свято «В казку щиро вірять діти, тому  казки й живуть на світі!».

Найбільше пощастило дітям пришкільного табору ЗОШ №11 – в рамках проекту «Відомі рівняни читають дітям» вони зустрілися з акторами Рівненського академічного обласного театру ляльок Тетяною Єршовою та Іриною Шельвицькою. За допомогою ляльок – персонажів різних вистав – актори і школярі згадали улюблені казки дитинства. На запитання бібліотекаря «Чи є тут хтось, хто ніколи не читав казок?» отримано теж запитання: «А хіба таке можливо?». Присутні мали змогу поводити ляльок та влаштували з ними фотосесію.

В цей день подвір’я книгозбірні перетворилося на справжній арт-майданчик. Під час години творчості «Моє яскраве літо» юні таланти ЗОШ № 11 табору «Соняшник» малювали усміхнене сонечко, кольорові квіти, метеликів та веселку в небі.

Comments are closed.