311017

31.10

Відбувся обласний семінар бібліотечних працівників на тему: «Через гру – до бібліотеки і книги». Семінар відкрила Світлана Хомяк, заступник начальника управління культури і туризму. З презентацією про нормативно-правове забезпечення діяльності бібліотек  виступила Наталія Назарук, директор Рівненської обласної бібліотеки для дітей.
Тренер-викладач школи інтелектуальних видів спорту Рівненського палацу дітей та молоді Ореста Мовчан наочно продемонструвала, як логічні ігри стають засобом корисного і цікавого дитячого дозвілля.
Про цікавий досвід використання ігор для розвитку читацької майстерності дітей поділилась Галина Антонюк, бібліотекар I категорії бібліотеки-філії  № 7, ЦБС м.Рівне.
Для учасників було проведено тренінг «Застосування логічних та настільних ігор у роботі з користувачами молодшого шкільного віку», який провела Ірина Ворон, завідувач  відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку ОБД. Родзинкою семінару стала ділова гра «Мудрий бібліотекар», під час якої присутні продемонстрували свої професійні навички. За кількістю балів переможцями стали І.Олійник (Гощанська РБД), С. Олійник (Дубенська РБД), С.Птіцина (ЦДБ м.Рівне), В. Томілович (Дубровицька РБД), які отримали в подарунок книги для своїх бібліотек.
Учасникам було презентовано електронний ресурс «Астрід Ліндгрен: казка не закінчується» – Майя Романова, провідний бібліограф Рівненської ОБД. Світлана Молчанова, завідувач бібліографічного відділу підбила підсумки діяльності та намітила шляхи розвитку корпоративного проекту дитячих бібліотек області «Бібліоігротека».

 

 

Comments are closed.