031218

03.12.2018

Чергова перемога – за командою “Етнофреш

Ось і завершились конкурсні змагання дев”ятнадцяти профікемпівських команд на Рівненщині. У місті Дубно  відбувся заключний зональний конкурс ІІІ етапу  проекту. У змаганнях брали участь п’ять команд: “Шанс” (Радивилівський район), “Профітур” (Млинівський район), “Етнофреш” (Демидівський район),  “Карабіни” (Дубенський район), команда “Краєзнавці з Панєнської” (м.Дубно). Усі команди представили свої напрацювання в трьох категоріях: “Кращий туристичний маршрут”, “Кращий гід-екскурсовод” та “Краща PR-кампанія”. У холі Будинку дітей та молоді Дубенської міської ради всі присутні учасники та гості могли познайомитись з виставками різноманітних та різноформатних рекламних продуктів команд.

Команди всебічно підготувалися, виступали артистично, цікаво і драйвово.

Журі непросто було визначити переможців. За результатами оцінок членів журі, до якого увійшли заступник начальника управління освіти і науки Рівненської обласної державної адміністрації Ольга Ладюк, директор Рівненської обласної бібліотеки для дітей Наталія Назарук, заступник начальника відділу організації профорієнтації Рівненського обласного центру зайнятості Віктор Голуб, завідувач сектору інформаційної роботи Рівненського ОЦЗ Людмила Суховецька, перемогу здобула команда Демидівського району “Етнофреш”. Вона й візьме участь у фінальному конкурсі в Рівному в лютому 2019 року між командами-переможцями 4-х зональних змагань. То ж “розслаблятись” поки що рано.

Всі учасники змагань отримали грамоти та подарунки від районних центрів зайнятості. Після завершення конкурсних змагань на них чекав солодкий стіл.

 

Comments are closed.