190219

07.02.2019

«Рівненські Магеллани» – про оригінальні «родзинки» міста
21 лютого, Рівне, Міський будинок культури. Тут відбувся фінал профорієнтаційного Проекту «Знай і люби свій край». 
Рівне на конкурсі представляла команда НВК № 26 – «Рівненські Магеллани».
«Рівне – місто оригінальних музеїв» – під такою назвою команда «Рівненські Магеллани» виступала у першому конкурсному завданні, де представила родзинки Рівного – «Кращий туристичний маршрут». 
Школярі цікаво, оригінально, з нотками тонкого гумору, представили той туристичний маршрут, яким реально пройшли, відкриваючи для себе нові музеї Рівного, про які дізналися і ми.
«Краща – PR кампанія»! Тут у нас і ляльки – мотанки, зроблені своїми руками, і магнітики із фотографіями подорожей в музеї, і виготовлені різноманітні та різноформатні інформаційні матеріали про невідомі об’єкти Рівного, і розписане власноруч імбирне печиво, і ціла збірка про кожну подорож «Рівненських Магелланів»!
Команда творчо, креативно підійшла до оформлення свого інформаційного куточка, кожен PR – елемент мав своє місце. 
Вітаючи учасників фіналу, начальник управління у справах молоді та спорту Рівненської обласної державної адміністрації Віталій Ліпський сказав: – «Я корінний рівненчанин. Але, де би я не був, я завжди популяризую і розповідаю про своє місто, і у мене величезне бажання швидше повернутися сюди. Бо, Рівне – найкраще і найрідніше». 
Упродовж усієї конкурсної програми виступ «Рівненських Магелланів» був представлений у своєму неповторному оригінальному стилі! 
І, наостанок, по завершенню фіналу, наші емоції найпромовистіші за слова.

Comments are closed.