271016

27.10

На базі Центральної дитячої бібліотеки м.Рівне пройшов обласний семінар бібліотечних працівників на тему: «Формування читацького інтересу до української культури в бібліотеках для дітей». Підвищити свою кваліфікацію приїхали заступники директорів ЦСПШБ з питань бібліотечного обслуговування дітей, директори та завідуючі дитячих бібліотек області.
Актуальні проблеми популяризації української книги висвітлювали провідні фахівці обласної бібліотеки для дітей: Лариса Лісова, Тетяна Русіна, Майя Романова, Світлана Молчанова. Досвідом роботи Центральної дитячої бібліотеки Рівного поділилась завідуюча книгозбірні Світлана Птіцина. З новими методично-бібліографічними матеріалами познайомила учасників семінару провідний методист Лариса Лаврук.
Під час заходу відбулась презентація нових книг рівненської авторки Віри Правоторової. Письменниця надзвичайно зворушливо прочитала свої поезії для дітей з книг «Віршенята і віршики з оксамитової торбинки» та «Веселі віршики з мальованого глека». Детальніше ознайомитись з програмою семінару можна тут.
Фотозвіт: goo.gl/b9PwA7

Comments are closed.