240317

23.03

Цей день для відвідувачів бібліотеки  був дійсно казковим. Спочатку пізнавально-ігрова мандрівка «На перехресті казок» познайомила учнів 1-А кл. ЗОШ № 1 з казкарями-ювілярами 2017 року Н.Гузеєвою та А.Мілном. Діти весело підспівували Капітошці та ведмедику Вінні-Пуху, переглядаючи відомі мультики. Далі наввипередки відповідали на запитання літературної вікторини за мотивами казок Г.-Х.Андерсена, братів Грімм, В.Нестайка та ознайомились з книжковою виставкою «Добра казка-чародійка». 

На мультимедійну презентацію «Чарівниця із Швеції – Астрід Ліндгрен», присвячену 110-й річниці від дня народження письменниці, завітали учні 2-3 кл. ЗОШ № 1. Окрім перегляду матеріалу про життя і творчість відомої казкарки та мультфільму «Малюк і Карлсон, що живе на даху», діти взяли участь у вікторині та перегляді виставки книг А.Ліндгрен. 

Учасники світа казки «В них людства мудрість зібрана земна» стали учні групи продовженого дня ЗОШ № 9. Вони взяли активну участь у вікторині, відгадували загадки  та впізнавали героїв за книжковими ілюстраціями. І, звичайно, діти не залишились байдужими до інтерактивних завдань “Бібліоігротеки” – онлайн-кросвордів, вікторин та інших завдань, що присвячені улюбленим казкам https://goo.gl/y3sH0c.

 

 

 

Comments are closed.