271119

27.11.2019

Сьогодні гостем нашої книгозбірні була унікальна жінка, рівненська літераторка та майстриня арт-буків Олена Медведєва. Вона знає, як зробити книгу не просто цікавою, але й вміє перетворити її на справжній витвір мистецтва.
Під час зустрічі з другокласниками ЗОШ №1 пані Олена презентувала свою нову книгу «Крамниця часу». Дітлахи прослухали казку з уст авторки і переглянули оригінали дивовижних ілюстрацій, намальованих Наталею Серветник. Книга захопила своїм чарівним сюжетом, адже тільки в казці можна купити час – літній чи зимовий, минулий чи майбутній, з ароматом кави чи із запахом грози. А можливо, хтось захоче пригорщу сьогодення…
Приємною несподіванкою для малюків стала лотерея з призами та вікторина за сторінками нової казки, юна переможниця якої отримала книгу з автографом у подарунок.
Талановита, позитивна авторка справила незабутнє враження на дітвору, а найкращим проявом любові стали щирі обійми маленьких шанувальників. Всі бажаючі мали чудову нагоду придбати книжкову новинку та сфотографуватися на згадку.

Всі фото тут

Comments are closed.