290120_01

29.01.2020

Квітка Цісик – незрівнянна українська співачка, про яку, на жаль, ще дуже мало знають в Україні. Дивна, багато в чому трагічна доля випала маленькій симпатичній жінці, відомій американській студійній вокалістці, яку в 1998 році назвали найбільш упізнаваним голосом США. Її голос хоч раз почули понад 20 мільярдів людей, що в три рази більше за все населення планети. Ім’я цієї співачки Квітка Цісик.
Звідки ж взялася чарівна українська квітка, яка знала таємний код української душі, у чужині, в самому центрі Нью-Йорка?
Для учнів 7-9 класів ЗОШ 1 та НВК «Колегіум» у рамках мистецької вітальні «Музи Парнасу» працівники відділу масової роботи та естетичного виховання підготували пісенний колаж «Американка з українським серцем – Квітка Цісик».
Старшокласники дізналися багато цікавих фактів про життя видатної співачки, яка народилася за тисячі кілометрів від України та мала українську душу і прославляла українську пісню. Діти переглянули рідкісні фото Квітки, прослухали пісні у її виконанні та єдине відеоінтерв’ю, дане українською мовою.
Живе пам’ять про українську співачку Квітку Цісик.
Живе українська пісня і незламний дух українського народу!

Comments are closed.