200220

20.02.2020

Як крила ангела, злітаючи назад,

Небесна сотня в вирій полетіла…

Л. Максимлюк, 21.02.2014р.

Ось уже шість років минуло з того часу, як на Майдані в Києві звучали слова «Плине кача..», «Герої не вмирають!». Країна оплакувала Небесну Сотню.

До цієї трагічної дати у відділі масової роботи та естетичного виховання відбулись години патріотичного виховання «Небесна Сотня вже несе на небі варту». Ні молодших школярів, ні старшокласників не залишили байдужими спогади про події Революції Гідності: криваві сутички на вулицях, крики та стогони поранених, перші жертви, пожежа в будинку профспілок, допомога волонтерів. Як ніколи, український народ був на хвилі патріотичного піднесення. Під час заходу присутні переглянули відеохроніку «Небесна Сотня. Майдан 2014», ознайомились з книжково-ілюстративною виставкою «Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе».

Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували загиблих. Ми маємо пам’ятати кожного з них, бо за збірною назвою – Небесна Сотня – стоять імена мужніх синів і доньок України.

До вшанування подій, що відбулись на Майдані, у відділі обслуговування дітей середнього та старшого шкільного віку оформлена книжково-ілюстративна виставка «Гідності хай промінь не згасає!». Увазі користувачів представлені книги та матеріали з періодичних видань про ті страшні події.

Comments are closed.