23.03.21

Всеукраїнський тиждень дитячого читання розпочався! З цієї нагоди в нашій бібліотеці відбулось урочисте літературне свято «Книга єднає країну». Воно об’єднало маленьких і дорослих читайликів та книголюбів. Привітала всіх директор книгозбірні Наталія Назарук. Традиційну бібліотечну премію «Кобзарик» кращим читачам вручила начальник управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов Романюк. У нинішньому році лауреатами премії стали три дівчинки Софії: Левченко, учениця 3-Г кл. (ЗОШ № 27), Джула, учениця 4-А кл. (ліцей «Престиж») та Мукосій, учениця 6-В кл. (ЗОШ № 1). Вітаємо!

І яке ж свято без музики? Своїм талантом порадували юні артисти: флейтист Владислав Либак (РДМШ) №2; бандуристка Мирослава Сірман та баяністка Анастасія Кашаєва, учениці РДМШ №1. Веселу пісеньку про «Муху-цокотуху»  виконала Злата Десятник, а вірш Лесі Українки прочитала Анастасія Бабат – активні читачки бібліотеки.

Відомі  письменниці Валентина Люліч з Рівного та Марія Солтис-Смирнова з Вараша представили школярам свої нові дитячі книги. Діти співали разом з п. Валентиною під гітару та мандрували разом з героями книги п. Марії на карнавал до Ріо-де-Жанейро.

Завершився захід веселою грою «КОЛОчитання» та солодкими подарунками для всіх учасників.

Comments are closed.