27.05.21

У нашій книгозбірні відбулася зустріч з наймолодшою письменницею Рівненщини – Іринкою Рачковською та маленькою ілюстраторкою її книги – сестричкою Богуславкою. Дівчатка презентували  нову книгу  «Смачна міжпланетна мандрівка».

До заходу долучилися шановні гості: Ірина Баковецька –  мама Іринки,  голова Рівненської обласної організації НСПУ, Олена Медведєва – відома письменниця, засновниця артвидавництва «Креативна книга», Любов Романюк, начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА.

Привітати  юну письменницю прийшли вихованці зразкової студії естрадної та авторської пісні «Карамельки» та учні музичної школи №1 імені Лисенка.

«Смачна міжпланетна мандрівка» є другою книгою маленької авторки. Перша книга,  «Казки на шафі», була видана у 2019 році. За неї Ірина отримала нагороду на відомому Всеукраїнському фестивалі-конкурсі  “Dnipro-book-fest-2019”. Одинадцятирічна Іринка – лауреатка літературної премії імені Михайла Дубова, учасниця І-го Міжнародного дитячого літературного фестивалю «Literature Future 2018»,

Проживає юна авторка в с. Зірне Березнівського району.  Школярка любить фантазувати, мріяти, танцювати, співати, писати та віднаходити в собі нові таланти. Вона вважає, що фантастика легко може стати реальністю. Зовсім скоро  людство зустрінеться з жителями інших планет, тому потрібно бути готовим до цієї зустрічі. У своєму виданні Іринка показує, що дружба має велику силу, головне – бути сміливим, комунікабельним, дружньо налаштованим та вірити у віртуальну реальність.

Comments are closed.