03.12.21

Сьогодні відзначається Міжнародний день людей з інвалідністю, який є нагадуванням людству про його обов’язок виявляти турботу і милосердя до найбільш незахищеної частини суспільства.

Впродовж 2021 року відділ масової роботи та естетичного виховання співпрацював з міським центром комплексної реабілітації осіб та дітей з інвалідністю з порушенням опорно-рухового апарату «Крок» та педагогом-організатором Улезько Т.Ф.

Сьогодні ми радо  презентуємо артбук, створений в межах соціально-мистецького проєкту «Book та art терапія – вакцина від стресу», що став став цьогорічним переможцем конкурсу міні-грантів від  РОВ УБА.

Завдяки реалізації проєкту у відділі масової роботи та естетичного виховання проводилися інноваційні інклюзивні заходи: ігротерапевтичні квести, години казко- та арт-терапії, майстер-класи. Під час імпрез діти разом з бібліотекарями створили казку «Осяяна сонцем земля» та проілюстрували артбук малюнками, гравюрами, вишивкою, виробами зі стрічок, гудзиків.  Допомагала маленьким творцям письменниця та майстриня з м.Вараш Марія Солтис-Смирнова.

Comments are closed.