20.01.22

«Тато читає – дитину захищає!» – саме під таким гаслом сьогодні у нашій бібліотеці стартував марафон татусевих читань «Тату, почитай» 20//22.

Перші два героїчних тати Сергій Демидюк, начальник Рівненського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області та Віктор Шакирзян, секретар міської ради Рівного виконали почесні обов’язки татусів-рятівників – читали дітям сучасні книги, відповіли на важливе запитання «А навіщо читати?» та підписали  спеціальний «Наказ татусям Рівненщини» про старт марафону, який затвердили справжнісінькою печаткою.

Татусі у чарівному кріслі захоплююче читали  книги: «Татомамасніг. Книжка-сніжка зимових дивовиж» та «Шерлок-молодший і гробниця Вестмінстерського абатства». У відповідь дітлахи читали вірші про книгу і читання , за що отримали подарунки від бібліотеки.

До марафону долучилася Ірина Баковецька, голова Рівненської обласної організації НСПУ, на яку покладена особлива місія – розгорнути свій поетичний марафон серед письменників Рівненщини та звіршувати нову збірку «Тато читає».

На завершення діти разом з ініціаторкою та ведучою читань Євгенією Пірог охоче весело заспівали пісню «Читання – сила!».

У подальшому, щотижня, інші поважні татусі нашого міста і області читатимуть дітям цікаві книги. Відеофрагменти читань ми будемо розміщувати на наших мережевих сторінках. Тож приєднуйтесь до читань та слідкуйте за нашими подіями.

Comments are closed.