26.01.22

Марафон татусевих читань «Тату, почитай! 20/22» триває. І знову в Рівненській обласній бібліотеці для дітей з цікавими книгами  школярів знайомили поважні татусі: Cергій Гемберг, заступник голови Рівненської обласної державної адміністрації та Олександр Курсик, депутат Рівненської міської ради. Рівненська письменниця Тата Рівна теж розповіла про важливість читання книжок дітям.

Книги «Таємниця козацької шаблі» Зірки Мензатюк та «Викрадений перстень» Світлани Богдан  наповнили читальну залу козацькою тематикою. Діти з величезним задоволенням перенеслись в пригодницькі історії часів козаччини,  розділилися на два курені, обрали своїх отаманів та писали козацького листа. Натхненниця татусевих читань Євгенія Пірог навчала дітей мовою жестів показати слова «дружба», «світ», «Україна», а згодом запропонувала юним козацьким куреням написати свої побажання майбутньому України.

Всі учасники марафону познайомились з наказом татусевих читань, отримали персональну закладинку з марафонською печаткою та книжкові подарунки від бібліотеки.

Небайдужі татусі та бібліотекарі, приєднуйтесь до нашого марафону. Давайте разом читати нашим дітям!

Comments are closed.