20.07.2022

Сьогодні між дитячою книгозбірнею та КЗ «Рівненський центр соціально-психологічної допомоги» РОР було укладено Меморандум про співпрацю для захисту прав дітей та підтримки соціальної сфери.

У нелегкий час воєнного стану діти потребують особливого захисту, а внутрішньо переміщені громадяни прагнуть долучитися до культурних заходів та мати можливість читати книги.

З метою надання такої можливості  родинам з дітьми, у тому числі і родинам внутрішньо переміщених осіб, дві потужних організації соціальної сфери об’єдналися заради інтересів дітей для збереження культурних цінностей.

Меморандум про співпрацю передбачає проведення спільних  заходів, популяризацію української мови, книги та культури для підростаючого покоління та їх батьків.

Співпраця передбачає участь у проєктах: «Я маю право. Я дитина!», підвищення грамотності, ерудиції та культурного розвитку дітей та молоді, створення умов набуття знань та навичок активного культурного дозвілля, а також популяризацію української мови та літератури, української книги та автентичної культури.

Comments are closed.