04.10

Сьогодні в нашій бібліотеці відбулась презентація проєкту «Здорові бібліотеки», який впроваджується Благодійним фондом «Бібліотечна країна». Директорка бібліотеки Наталія Назарук представила присутнім виконавчу директорку Фонду Люсьєну Шум, яка розповіла, що реалізацію даної ініціативи підтримує Україно-швейцарський проєкт «Діємо для здоров’я». Це пілотна ініціатива, в якій від Рівненської області беруть участь 4 бібліотеки: Гощанська центральна бібліотека для дітей, Здолбунівська публічна бібліотека, публічно-шкільна бібліотека Дядьковицької сільської ради, публічно-шкільна бібліотека с. Бугрин Рівненського району. Працівники названих бібліотек поділились досвідом участі у проєкті.
У заході взяла участь регіональний представник проєкту «Здорові бібліотеки» Наталія Федовець, заступниця начальника Управління культури і туризму Рівненської ОДА Світлана Хомяк. Пані Світлана зауважила високу активність бібліотек Рівненщини в проєктній діяльності та реалізації цікавих інноваційних ідей.
Про роботу обласної бібліотеки для дітей з популяризації здорового способу життя школярів розповіла Наталія Онофрійчук. Своїм досвідом просвітницької роботи серед різних верств населення поділились працівники Рівненської обласної наукової медичної бібліотеки.

Comments are closed.