25.10.22

Поміж повітряними тривогами та іншими викликами сьогодення наша бібліотека не припиняє літературні імпрези за участю українських письменників. Попри осінній дощ теплим словом сьогодні зігрівала своїх шанувальників відома рівненська авторка Неоніла Диб’як. Як зауважила ведуча заходу Іванна Голуб, Неоніла Ананіївна – поетеса, прозаїк, літературознавець, член Національної спілки письменників України з 2000 року, засновниця Приватної літературної премії «Рівненський акцент».

Пані Неоніла емоційно розповіла про своє сільське дитинство, роки юності, мрію стати педагогом. Згадала рідне село Перемилівку та його історію, пов’язану з подорожжю Тараса Шевченка Волинським краєм. Письменниця зачитала свої нові вірші «Дощі», «Легенда про бабу Параску», «Осінь», розповіла про редакторську роботу та власний літературний блог «Про письменників цікаво».

З вітальним словом до Неоніли Ананіївни та присутніх звернулась колега по перу Анна Лимич. Музичною окрасою зустрічі став виступ юної співачки Оксани Голуб. Дякуємо пані Неонілі за приємне, дружнє спілкування. З побажанням високих творчих злетів чекаємо нових зустрічей!

Comments are closed.