09.02.2023

Сьогодні відбувся онлайн-семінар «Сучасна бібліотека – простір для розвитку дитини», організований кафедрою психології та інклюзивної освіти Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти та Рівненською обласною бібліотекою для дітей. Його учасниками стали 70 вчителів початкових класів з різних куточків Рівненщини.

З вітальними словами до слухачів звернулись Алла Черній, директор РОІППО, кандидат політичних наук, доцент, Наталія Назарук, директор Рівненської ОБД, Володимир Бордюк, заступник директора з науково-педагогічної роботи та комунікації РОІППО, кандидат педагогічних наук, доцент.

Наталія Назарук

Про своє бачення ролі бібліотек в освітньому просторі розповіли Тетяна Ковбасюк, кандидат педагогічних наук, завідувач, доцент кафедри психології та інклюзивної освіти РОІППО та Анжеліка Левосюк, бібліотекар РОІППО.

Зліва направо Анжеліка Левосюк та Тетяна Ковбасюк

Свій досвід реалізації цікавих проєктів з промоції книги і читання в ОБД презентувала письменниця, бібліотекар Євгенія Пірог. Про арт- та book-терапію в бібліотеці розповіли працівники РОБД: Іванна Голуб, письменниця, психологиня та провідний бібліотекар Валентина Безушко.

Євгенія Пірог
Іванна Голуб
Валентина Безушко

Завідувач інформаційно-бібліографічного відділу РОБД Світлана Молчанова поділилась досвідом створення інтерактивних електронних ресурсів для дітей, а Наталія Онофрійчук, завідувач науково-методичного відділу РОБД присвятила свій виступ організації і проведення всеукраїнських соціокультурних заходів у дитячих бібліотеках області.

Світлана Молчанова
Наталія Онофрійчук

Захід пройшов цікаво, динамічно, змістовно.

Дякуємо Рівненському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти за співпрацю.

Comments are closed.