15.06.2023

Вебінар «Розвиток читацької компетентності учнів початкових класів» став продовженням циклу онлайн-заходів, що проводяться в межах співпраці бібліотеки з Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти.У заході взяли участь вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Рівненської області.

Про тренди дитячого читання та трансформацію сучасної дитячої книжки присутнім розповіла директор Рівненської обласної бібліотеки для дітей Наталія Назарук.

Можливостями використання бібліотечних електронних ресурсів у формуванні читацької компетентності ділилася Світлана Молчанова, завідувач інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки.

Спікери вебінару – Валентина Вікторівна Андрійчук, завідувачка лабораторії дошкільної і початкової освіти та Лілія Романівна Тищенко, старший викладач кафедри психології та інклюзивної освіти РОІППО розповіли про сучасні підходи до розвитку читацької компетентності учнів, про читання з розумінням як складову читацької компетентності.

Висловлюємо щиру вдячність модератору вебінару – Тетяні Леонідівні Ковбасюк, завідувачці кафедри психології та інклюзивної освіти РОІППО, кандидату педагогічних наук, за організацію заходу та співпрацю!

Comments are closed.