Конкурс триває!

Національна бібліотека України для дітей оголошує Всеукраїнський конкурс дизайнерських проєктів «Моя нова бібліотека». У Конкурсі беруть участь читачі-учні 8-11 класів. Приймаються індивідуальні та колективні роботи — оригінальні дизайнерські проєкти, які містять авторське бачення щодо оновлення простору дитячих бібліотек, у трьох номінаціях:                 

1) «Графічні проєкти»: виконані на аркушах формату А3 у довільній техніці; 2) «Цифрові проєкти»: графічні цифрові зображення інтер’єру чи екстер’єру, створені за допомогою графічних редакторів  або програм дизайну інтер’єру; 3) «3D-аплікація»: проєкт приміщення бібліотеки чи його частини, виконаний власноруч за допомогою будь-яких матеріалів.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати свій проєкт на розгляд обласного журі до 20 серпня 2023 року. Графічні роботи та об’ємні аплікації — на адресу Рівненської обласної бібліотеки для дітей м. Рівне, проспект Миру, 16.

Цифрові проєкти надсилайте на електронну адресу odb-metod@ukr.net .

Для ознайомлення із критеріями оцінювання та деталями проведення конкурсу, читайте Положення за посиланням: https://chl.kiev.ua/Default.aspx?id=10548

Comments are closed.