28.09.2023

До Всеукраїнського дня бібліотек працівники нашої бібліотеки підготували низку заходів для малечі і старших користувачів.

«Святкуйте з нами, читайте у нас!», – книжкову виставку з такою назвою під час вуличної піар-акції презентували працівники відділу, що на Відінській. Звичайні перехожі – дорослі та діти – відповідали на запитання вікторини про книги й бібліотеки, знайомилися з новими сучасними українськими виданнями, отримували в подарунок жовті та блакитні кульки.

У бібліотеці на Петлюри весело та гамірно відбулось свято книги «Країна казкова – країна книжкова». Юні ліцеїсти стали «любисточками» в казковому місті Читаполісі та отримали книги рівненських авторів на згадку.

Для учнів Рівненського ліцею № 18 проведено екскурсію бібліотекою. А під час заняття з основ медіаінформаційної грамотності дітей зацікавили неймовірні факти про книги-рекордсмени, про різні формати друкованих книжок: вімельбухи, алігати тощо. Діти також розмірковували над тим, яка книга краща: друкована чи електронна, вчилися за допомогою анотації швидше орієнтуватися в океані книг та насолоджуватися читанням.

Comments are closed.