08.01.2024

Для нашої книгозбірні і дитячих бібліотек області надійшли цікаві двомовні видання від Австралійського Посольства в Україні. Книжечки «Лісові Пригоди» та «Щоденник Вомбата» призначені для дошкільників та молодших школярів. Вони надруковані українською та англійською мовами і розповідають про австралійську фауну.

Особливість збірки «Лісові Пригоди» в тому, що це перша в світі двомовна римована книжка, оздоблена за мотивами Самчиківського декоративного розпису України. Створили та видали книгу: Ірина Болшайд, Анна Михальчук, Анастасія Ананьєва. Віршики з цієї збірочки «Кукабарра» «Хансмен» , «Посум» та ін. легкі для читання і вивчення.

Цікавим для читайликів буде і «Щоденник Вомбата». Книжка знайомить з життям маловідомої незвичайної австралійської тваринки, яка дуже полюбляє спати та їсти моркву.

Дякуємо Австралійському Посольству в Україні www.facebook.com/AUinUA за подаровані книги, що будуть корисні маленьким українцям, які вивчають англійську мову та прагнуть більше дізнатися про далеку Австралію.

Comments are closed.