26.04.2024

«Високе небо України» – саме так назвала відома рівненська письменниця Анна Лимич свою нову книгу для дітей. Сьогодні в нашій бібліотеці пройшла презентація цієї цікавої збірки віршів. Авторка розповіла про історію написання поезій для дітей і про дітей, навіяних війною, продемонструвала чудові ілюстрації рівненської художниці Анни Іллюк та зачитала кілька творів. Третьокласники РЛ №1 теж зачитали вірші «Україна», «Гарбузова хатка» та інші.

Анна Лимич познайомила також дітей з другим, доповненим виданням своєї «Абетки» та розповіла про родзинку книжки. У ній є нова казка про українську абетку, а також розміщена кольорова гамма кожної літери і діти мали можливість визначити власні кольори та настрої за початковими буквами власних імен.

Неймовірно теплим музичним доповненням зустрічі стали дитячі пісні на слова А. Лимич у виконанні рівненського барда Валентини Слуквіної.

Щире спілкування з дітьми пройшло у дружній, родинній атмосфері та завершилось спільним фото на згадку та автограф-сесією письменниці.

Всі фото тут

Comments are closed.