19.09.2024

У Рівненській обласній бібліотеці для дітей відбулась зустріч маленьких користувачів з дитячою письменницею Ольгою Вовк. Авторка мешкає у Львові та є нині наймолодшою членкинею Національної спілки письменників України, волонтеркою благодійного фонду «Із янголом на плечі».

Літераторка змінила уяву дітей про образ письменника. Юна, артистична, харизматична, весела, з неперевершеним умінням спілкуватись з малечею, вона заворожила наших читайликів своєю поезією. Адже кожний прочитаний нею власний вірш – це мінівистава, під час якої діти не лише уважно слухають, а й весело рухаються, відгадують загадки, діляться своїми знаннями про навколишній світ.

Оля Вовк представила дітям свої книжки: «Літанка», «Котячий записник», «Будинок чарівника», «Маленька мрія». Вірші, озвучені її чарівним голосом, спонукають не лише дітей, а й дорослих, подивитись по іншому на звичні нам речі. Як сказала сама письменниця: «Нам потрібна казка, у якій, нехай і ненадовго, можемо заховатись від війни. Тож я пишу казки, вкладаючи у них якомога більше тепла, яке зігріватиме маленькі й великі серця».

По завершенні зустрічі – автограф-сесія, теплі дитячі обіймашки та фото на згадку.

Всі фото тут

Comments are closed.