22.02.2023

Працівники дитячої бібліотеки відвідали пленарне засідання V Форуму патріотичного єднання «Україна єдина», організованому Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти та стали модераторами однієї з локацій  форуму – «Шкільна бібліотека – хаб патріотичного виховання учнів».

Для шкільних бібліотекарів та педагогів ЗЗСО Рівненської області завідувачка інформаційно-бібліографічного відділу Світлана Молчанова презентувала бібліотечні інтерактивні ресурси на допомогу національно-патріотичному вихованню та за допомогою онлайн-вікторини практично познайомила учасників локації з вебсервісом Kahoot.

Ірина Ворон, завідувачка відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, спираючись на досвід Рівненської обласної бібліотеки для дітей, акцентувала увагу присутніх на різноманітті форм та методів бібліотечних заходів для дітей, особливо з числа ВПО.

Провідний бібліотекар Наталія Козачук розповіла про проєкт психоемоційної підтримки дітей в умовах воєнного стану «НадзвиЧайні історії маленьких українців».

Щиро дякуємо Рівненському обласному інституту післядипломної педагогічної освіти за запрошення та співпрацю!

Comments are closed.