01.06.2023

Гамірно і весело було в нашій бібліотеці у Міжнародний день захисту дітей. Бібліотекарі приготували для малюків цілу низку цікавих і змістовних розваг. Незвичайне бібліопаті чекало маленьких рівнян у відділі обслуговування наймолодших читачів. Святкової атмосфери йому додали  конкурси,  інтерактивні розваги, ігри та правовий квест, який допоміг дізнатись про права дітей згідно Конвенції ООН.

А першокласники Великоолексинського ліцею приїхали до нашої книгозбірні, щоб урочисто в День захисту дітей  попрощатись з Букварем. Вони завзято співали, декламували вірші, стали учасниками ігор та отримали в подарунок книги «Тато читає».

До відділу бібліотеки, що на Петлюри маленькі школярики прийшли на екскурсію, під час якої переглянули мультфільм «Зупинись! Тут живе історія!». А учні ліцею №1 стали учасниками свята дитинства з казковою вікториною, рухливими забавами та добіркою книг для читання влітку. І навіть дітлахи, які проходили повз бібліотеку цього дня не залишились поза увагою бібліотекарів. Для них на вулиці була підготовлена книжкова виставка «Сяйте усмішки, сонцем зігріті, миру й щастя всім дітям на світі» та казкова вікторина «Пізнай казку за підказкою». За правильні відповіді діти отримували в подарунок повітряні кульки та фотосесію на згадку.

Наче у вулику було цього дня у відділі бібліотеки на Відінській. Тут для малюків організували годину дозвілля та арт-мозаїку «Дивосвіт дитячої душі». Для них читала казки та провела майстер-клас з виготовлення лялечок-ангелів письменниця Іванна Голуб. Свої мрії про Перемогу та мирне майбутнє діти втілили в малюнках на асфальті.  

Comments are closed.