24.09.15

24.09.15

Відбулась обласна скайп-конференція «Історія та сучасність дитячих бібліотек Рівненщини». Вона пройшла у рамках святкування 75-річчя з часу заснування Рівненської обласної бібліотеки для дітей та 90-річчя від дня народження О.О.Сливи, її колишнього директора.

Організатор скайп-конференції – наша бібліотека, учасники – районні бібліотеки для дітей: Березнівська, Володимирецька, Дубровицька, Зарічненська, Дубенська МБД, Здолбунівська та Костопільська РБДЮ, а також Олексанндрійська ПШБ Рівненського району. Вперше працівники дитячих бібліотек з різних куточків нашої області змогли поспілкуватись в онлайн-режимі.

У вступному слові Наталія Назарук, заступник директора ОБД, познайомила віртуальних учасників конференції з основними віхами становлення і розвитку мережі дитячих бібліотек області.  Колеги також представили цікаві доповіді та презентації про  різні аспекти діяльності дитячих книгозбірень в розрізі часу: форми роботи з дітьми, клуби за інтересами, методичне забезпечення та ін. Перший досвід проведення подібного заходу виявився вдалим і залишив приємні враження у всіх учасників.

З програмою скайп-конференції можна познайомитись тут.

Відеозапис скап-конференції можна переглянути за посиланням.

 

 

 

 

Comments are closed.