Озвучені книги

Любий читачу!

У фонді нашої бібліотеки є незвичайні книги, які можна не лише читати, але й роздивлятись тривимірні картинки та слухати звуки. Запрошуємо познайомитись з ними. 

Серія “Звуки дикої природи”

Прекрасні книжки-іграшки цієї серії з великими гарними ілюстраціями і музичним чіпом не тільки розважать юних читачів, але і дозволять їм почути дивовижні звуки природи – від тріску ламких гілочок в нічному лісі до реву ягуара в опівнічних джунглях. Кожна сторінка цієї книжки повна сюрпризів, вирує життям, фарбами і звуками. Просто відкрий і слухай!

Динозаври

Помандруймо у часі і погуляймо у прадавньому лісі.  Ти побачиш хижих алозаврів і броньованих трицератопсів, почуєш пронизливі крики птерозаврів і оглушливе ревіння тиранозавра. Ти готовий до подорожі? Таємничий світ динозаврів вітає тебе! Тривимірні картинки та живий звук!

Комахи

На кожній сторінці цієї книжки повзають і літають комахи — працелюбні бджоли, різнобарвні метелики, ненажерливі богомоли. А ще ти почуєш звуки жаркого літа: дзижчання джмелів, сюркіт цикад і цвіркунів, шипіння тропічних тарганів. Захопливий світ дикої природи чекає на тебе!

Нічний ліс

Хочеш потрапити в нічний ліс і розкрити таємниці його мешканців? Адже поки ти міцно спиш, життя там не завмирає ні на хвилину. Відкрий цю чарівну книгу. Ти почуєш загадкові звуки ночі: тужливе завивання вовків, величний рев тигра, протяжне ухання неяситі в місячному світлі … Нічний спокій так оманливий! Тривимірні зображення і живий звук.

Птахи

Хочеш почути, як співають птахи в усіх куточках земної кулі? Розгорни цю чарівну книжку! Ти почуєш різноголосий хор і чудових солістів. Соловейко і вільшанка, червоний кардинал і спритний пересмішник лірохвіст залюбки порадують тебе мистецтвом.




Серія  “Книжка-театр”

(казка з музичним супроводом)

Аладдін і чарівна лампа

Запрошуємо тебе вирушити в незвичайну подорож разом із Аладдіном і джином чарівної лампи. На тебе очікують неймовірні пригоди та політ на килимі-самольоті. Ти навіть зможеш побачити, як Аладдін переможе злого чаклуна! У цей світ тебе перенесе одна з найулюбленіших дитячих казок зі знаменитої збірки „Тисяча й одна ніч”. Побачити Аладдіна, джинів і принцесу Аміру неначе насправді тобі допоможуть дивовижні об’ємні ілюстрації Пола Гесса і чудовий музичний супровід.

Джеймс Метью Баррі  “Пітер Пен”

Якщо ти ще не знаєш історію про Пітера Пена – дивовижного хлопчика з крильми, який товаришував із феями та не хотів дорослішати – обов’язково прочитай цю книжку. У ній на тебе чекає сюрприз –  кожен розворот супроводжується живим звуком – дзвоном Біг-Бену, шумом хвиль, сміхом піратів, чарівною мелодією…

Лаймен Френк Баум  “Чарівник країни Оз”

Чарівна країна Оз чекає на тебе! Разом із Дороті, її вірним Тотошком та їхніми друзями ти зможеш вирушити до дивовижного Смарагдового міста до чарівника, який виконує найзаповітніші бажання. Однак лише справжні сміливці, які не бояться злої чаклунки і летючих мавп, зуміють розгадати його таємницю.
У цю чарівну країну тебе принесе знаменита казка американського письменника Л. Ф. Баума з дивовижними об’ємними ілюстраціями та звуковим супроводом.

Льюіс Керролл “Аліса в Країні Чудес”

Нумо слідом за Білим Кроликом до дивовижної Країни Чудес, де на тебе чекає божевільне чаювання, знайомство з таємничим Котом, зустріч із жорстокою Королевою і багато неймовірних пригод. До цієї чарівної країни тебе перенесе знаменита казка англійського письменника Льюїса Керролла в переказі для дітей з яскравими об’ємними ілюстраціями і чарівним звуковим супроводом.




Серія  “Звуки минулого”

Ковбої та індіанці

Вирушаємо на Дикий Захід. Куди? До Америки! Світ індіанців і переселенців, ковбоїв і бандитів зазвучить і оживе, варто лиш розгорнути книжку. Стережись — прямо на тебе мчить оскаженіле стадо, налякане гримучою змією. Не засни у фургоні, що, як черепаха, повзе на захід. Не схиб, відстрілюючись дорогою від розбійників. І не потрап під поїзд!

Рицарі

Урочиста мить… Юнак в обладунках на колінах схилився перед сеньйором, і той тричі доторкнувся до його плеча мечем зі словами: «Я роблю тебе рицарем, будь хоробрий і чесний». Нині бенкет на честь нового рицаря, а потім на нього чекає життя, сповнене небезпек і пригод.

Comments are closed.