010915

1.09

З нагоди Дня знань 1 вересня у відділах бібліотеки пройшли заходи патріотичного спрямування. З піднесеним настроєм, у барвистих вишиванках у відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку завітали учні 3-х класів НВК «Колегіум» на патріотично-виховну годину «Свою Україну любіть…»

Захід розпочався вшануванням пам’яті героїв Небесної Сотні та солдатів, що загинули у зоні АТО. Під час бесіди діти отримали додаткові знання про рідну державу, її символи. Бібліотекар прочитала легенди про Україну, учні декламували вірші, всі разом заспівали Гімн України. Також говорили про патріотизм, про те, як важливо бути свідомими громадянами України, любити рідну землю, добре вчитись і в майбутньому стати корисним рідній державі. Цікаво пройшла літературна вікторина на кращого знавця культури рідного краю. На закінчення бібліотекар побажала присутнім високих балів не тільки в навчанні, але в будь-якій справі, а також миру, злагоди, взаємної підтримки  і любові до своєї землі – України.

У відділі масової роботи та естетичного виховання для учнів 8-х класів НВК «Колегіум» проведено свято «Благослови на долю УКРАЇНУ». Восьмикласники висловлювали свої міркування на такі теми:  що для кожного з них Україна? Що значить бути громадянином України? Як вони розуміють  значення слова «патріотизм»?; переглянули відеопрезентацію та тематичну виставку однойменної тематики.

У відділі обслуговування  дітей середнього та старшого шкільного віку пройшла година патріотичного виховання «Україна в моєму серці» за участю учнів 6-х класів Рівненської класичної  гімназії «Престиж». Присутні вшанували загиблих героїв Майдану та учасників АТО хвилиною мовчання.

На завершення зустрічі прозвучав Гімн України , як знак поваги, гордості і єдності за нашу рідну землю.

Comments are closed.