181018

Здолбунів долучається до проекту «Профікемп»

Команда учасників інноваційного проекту з профорієнтації для учнівської молоді відвідала Здолбунівський районний історико-краєзнавчий музей. Наразі у команди триває навчально-дослідницький етап підготовки вивчення туристично-привабливих об’єктів, вивчення та збір матеріалів цих об’єктів. 
Учасниками команди є учні Здолбунівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №3, які будуть представляти Здолбунівщину у міжрайонному огляді, що відбудеться у районному будинку культури у листопаді цього року. 
З метою поглиблення знань про історію міста, розвиток промисловості та побуту населення, необхідних для підготовки до Проекту, куратори організували команді екскурсію в музей.
Екскурсію проводив директор музею Олег Тищенко, під час якої діти почули багато цікавої та корисної інформації, побачили велику кількість музейних експонатів, побували у підвальних приміщеннях будівлі, які в минулому слугували камерами ув’язнення. Захід був насичений позитивними та сумними розповідями з історичного минулого та теперішнього міста та району. Діти та їхні куратори подякували за чудово проведену екскурсію, надовго не прощалися, бо попереду ще не одна зустріч з паном Олегом: бо його знання неодмінно знадобляться учням у підготовці завдань для Проекту. Побажаємо учасникам команди вдалих та цікавих досліджень.

Comments are closed.