110219

Фінальні змагання профікемпівців у Рівному

21 лютого у Рівненському міському будинку культури відбулись фінальні змагання учасників інноваційного проекту з профорієнтації молоді «ПрофіКемп» або ж «Знай і люби свій край».
Протягом 2018-2019 років учні 8-9 класів вивчали рідну Рівненщину: історію, культуру, ресурси, архітектурні пам’ятки, професії, прокладали туристичні маршрути своїми районами. З 19-ти команд за підсумками зональних змагань до фіналу дійшли наступні: «Рівненські магеллани» з Рівного, «Барви Случа» з Березного, «Варта» з Рокитнівщини, «Етнофреш» з Демидівки та «Вільний вітер» з с.Синів Гощанського району. 
Учасники змагались у трьох номінаціях «Кращий туристичний маршрут», «Кращий екскурсовод» та «Краща PR-кампанія». 
І організаторів (Обласний центр зайнятості та обласна бібліотека для дітей) і глядачів приємно вразили веселе з гумором представлення свого маршруту командою березнівчан,  надзвичайна любов до рідної Демидівщини команди «Етнофреш», заповідні місця Рокитнівщини у розповіді команди «Варта». «Рівненські магеллани» провели всіх присутніх маловідомими у місті цікавими музеями, а «Вільний вітер» динамічно і злагоджено представив свій веломаршрут «Неповторні куточки Погорини». 
У фойє будинку культури команди розмістили виставки своєї рекламної продукції, що вирізнялась своєю оригінальністю та креативом. Тут же учні могли познайомитись з професіями, яких навчають у ВУЗах Рівного, і які вони представили на розкладках.
За кількістю набраних балів у 3-х номінаціях рішенням журі перемогу здобула Гощанська команда «Вільний вітер». І хоча без подарунків не лишилась жодна з команд, саме юні профікемпівці з с.Синів отримали з рук заступника голови Рівненської ОДА Світлани Богатирчук-Кривко сертифікат на участь у  регіональних змаганнях на Херсонщині.

Comments are closed.