17.11.20

Сьогодні святкує своє 50-річчя український письменник, кіносценарист, журналіст, майстер детективного жанру Андрій Кокотюха. Він є автором багатьох художніх творів, як для дітей, так і для дорослих. З нагоди ювілею в нашій бібліотеці  оформлена книжкова виставка «Майстер детектива», на якій представлені найпопулярніші серед дітей книги: «Таємниця козацького скарбу», «Таємниця зміїної голови», «Таємниця підводного човна», «Клуб боягузів», «Небезпечна спадщина» та інші.  

Книги Андрія Кокотюхи виходять майже в усіх українських видавництвах, які публікують сучасну літературу: «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА», «ДОВЖЕНКО БУКС», «Смолоскип»,  «Фоліо», «Піраміда», «Зелений Пес».

За результатами видання«Фокус» Андрій Кокотюха посідає четверте місце у рейтингу серед 25-ти найуспішніших письменників України, він відзначений багатьма професійними нагородами, в тому числі 13 разів ставав лауреатом конкурсу«Коронація слова».

На фото виставки за синіми інтерактивними мітками можна прочитати  біографію письменника та анотації до книг автора  https://cutt.ly/kg4Xr44

Вітаємо автора з золотим ювілеєм! Бажаємо невичерпної енергії і оптимізму, міцного здоров`я, нових плідних успіхів і звершень.

Comments are closed.