12.09.21

В Рівненській обласній бібліотеці для дітей відбулось літературне свято за підсумками Всеукраїнського дитячого конкурсу «Лідер читання-2021».

Під час заходу нагороджені переможці обласного туру конкурсу:

–        Валерія Вовчик (І місце, с. Яринівка, Сарненський р-н),

–        Ангеліна Миколайчук (ІІ місце, м. Корець),

–        Анна Чоловічок (ІІ місце, м. Радивилів),

–        Маргарита Пастушок (ІІІ місце смт. Гоща),

–        Тетяна Дундюк (ІІІ місце, м. Рівне).

Діти поділились  враженнями про участь у конкурсі, розповіли про свої читацькі уподобання. У святі взяли участь також Надійка Коркош та Олексій і Єгор Скороходи, рівненські фіналісти конкурсу «Лідер читання», який онлайн проводила Національна бібліотека України для дітей.

З вітальним словом виступила голова журі конкурсу, директор Рівненської обласної бібліотеки для дітей Наталія Назарук. Дипломи та призи учасникам вручила Наталія Жук, головний спеціаліст відділу регіональної культурної політики Управління культури і туризму Рівненської ОДА.

Нагадуємо, що в обласному онлайн-турі конкурсу взяли участь 19 дітей з різних територіальних громад області. Вони протягом літа читали книги, відповідали на питання читацької вікторини та представили на розгляд журі відеопрезентації улюблених книг. У роботі журі  взяли участь рівненські письменниці Неоніла Диб’як, Ірина Одерако та працівники бібліотеки.

Гарного настрою учасникам свята  додали вихованці дитячої театральної студії «Лялькові сходинки» Злата Десятник та Аделіна Окладова, виконавши чудові музичні номери «Відмініть війну» та «Муха-Цокотуха». А сюрпризом для переможців стали солодкий стіл та екскурсія до музею Уласа Самчука, де вони ознайомились з експозицією креативних книг Олени Медведєвої.

Всі фото дивись за посиланням: https://www.facebook.com/rivneobd/posts/4297089053740279

Comments are closed.