29.12.21

Напередодні Нового року в нашій бібліотеці відбувся захід за підсумками конкурсу професійної майстерності «Бібліокре@тив». У конкурсі взяли участь 15 бібліотечних фахівців. Директор Наталія Назарук, як голова журі конкурсу, оголосила підсумки та вручила нагороди учасникам, які набрали найбільшу кількість балів за оцінками членів журі. Серед тих, хто отримав сертифікати  – Тетяна Русіна, завідувач відділу масової роботи та естетичного виховання, яка підготувала проєкт «Електронні  ресурси як засіб популяризації книги»;

Валентина Безушко та Анастасія Лисачек, працівники цього ж відділу, які спільно  реалізували  мистецький інклюзивний проєкт  «Book та art терапія – вакцина від стресу» та Наталія Козачук, провідний бібліотекар відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного відділу, яка представила роботу «Інстаграм   в практиці роботи Рівненської  обласної бібліотеки для дітей».

Звання переможця конкурсу та диплом здобула Майя Романова, провідний бібліограф, з проєктом «Буктрейлер  як інноваційна форма промоції читання».

Усі 5 фіналістів презентували свої конкурсні роботи для колективу бібліотеки та були відзначені грошовими преміями.

За успішну діяльність у нинішньому році були вручені подяки відділам: комплектування фондів та каталогізування документів (в.о. завідувачки – Наталія Потапчук), інформаційно-бібліографічної роботи (завідувачка – Світлана Молчанова), обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку (завідувачка – Ірина Ворон), та Наталії Дибач, завідувачці сектору інформаційних технологій та електронних ресурсів.

Вітаємо щиро всіх з нагородами та високими професійними, творчими здобутками. Нехай у Новому році вони будуть ще більш вагомими!

Comments are closed.