31.03.2022

Кожна людина мріє про подорожі, які дарують незабутні враження від пам’яток історії, культури, природи. Відвідування багатьох куточків Землі дають можливість не тільки побачити безліч цікавого, а й з’ясувати, як живуть різні народи на планеті. Проте, жодна людина не в змозі відвідати всі місця, й тоді на допомогу можуть прийти книги, що пропонує виставка-подорож «Вітер мандрів кличе допитливих».

Перший розділ виставки «Мандруємо Україною» дає можливість читачам вирушити в книжкову подорож нашою країною, яка має надзвичайно багату культурно-історичну спадщину, прекрасну природу, безліч мальовничих сіл і міст, у яких відчувається історичний подих гостинного українського народу, де збереглися неповторні палаци, замки, церкви, костьоли та інше.

Другий розділ «Рівненщина туристична» знайомить з відомими пам’ятками Рівненської області,  такими як : Дубенський замок, Тараканівський форт, замок князів Острозьких, Тунель кохання.

Пізнати історію і культуру різних країн допоможе  розділ «Визначні місця світу». Книжкові видання, представлені у цьому розділі, дають можливість відкрити для себе нові факти про країни або подивитися іншими очима на давно відомі.

Останній розділ виставки «Подорожуємо з героями книг» запрошує читачів вирушити в книжкову мандрівку крізь імена і епохи, відвідати різні країни світу, стати свідком цікавих та інтригуючих книжкових історій. Тож мрійте, читайте, подорожуйте!!!

Comments are closed.