21.07.2022

Відбулась довгоочікувана подія в літературному житті краю. Вручені нагороди лауреатам обласного конкурсу «Краща книга Рівненщини-2022».

Обласна бібліотека для дітей, як співорганізатор конкурсу, проводила онлайн-опитування читачів з метою визначення найбільш популярних дитячих книг у нашій області. З урахуванням підсумків опитування члени журі конкурсу одноголосно визнали переможцем у номінації «Краще видання для дітей» книгу Віри Правоторової «Віршики із солом’яного кошичка».

Це вже друга перемога цієї письменниці в межах даного конкурсу. У 2019 р. була відзначена її книга «Віршики та оповідки з бабусиної валізки». Нагородження відбулось у Рівненській обласній універсальній науковій бібліотеці. Диплом лауреата п. Вірі вручила член журі конкурсу, завідувачка науково-методичного відділу Рівненської обласної бібліотеки для дітей Наталія Онофрійчук.

Від усіх маленьких читачів, їхніх батьків та колективу бібліотеки щиро вітаємо Віру Миколаївну! Зичимо подальших творчих успіхів та нових цікавих книг.

Comments are closed.