31.01.2023

#Книжка_ДНЯ #Грудневик_Туконі #День_Народження_Ялинки

Чарівні бібліотечні туконі, що наче з книжок Оксани Були прибули, два місяці затишно читали й хвацько грали з читачами Рівненщини у бібліотеці Рівненська обласна бібліотека для дітей. На звершення зимових пригод з туконі завітали другокласники села Шпанів, що поблизу Рівного. Роззнайомившись з письменницею Євгенією Пірог та її книгами, діти із захватом переглянули незвичну рекордну «Срібну Книгу», до створення якої Всеукраїнська ініціатива Додай читання – Add Reading долучала й рівнян.

Допитливих школярів захопила зимова #Книжка_Дня про туконі «День народження ялинки», тож діти наввипередки шукали туконі, що прижилися на книжкових полицях, та грали у мега велику гру #Туконі_ГРА, котру вигадували читачі. Пам’ятною згадкою для кожного з учасників стали спеціальний квиток-закладинка, до якого читайки здобували наліпки упродовж бібліотечних мандрів, та персональний іграшковий туконі, змайстрований письменницею. Сьогодні на календарі проєкту було позначено марками-наліпками вже понад 100 таких персонажів.

Школярі Рівненщини залюбки гостювали з книжковими туконі: бібліотеку відвідали також діти з Оржева, Клевані, Зорі, були читачі з Грибова і Костополя, нині додалася яскрава і тепла компанія зі Шпанова. Дякуємо туконі та усім учасникам за чудовий книжковий настрій. Описание: 😉

Віримо: година у книгозбірні ‒ гарний крок до справжньої любові до читання.

Comments are closed.