20.04.2023

Напередодні Всесвітнього дня книги та авторського права у межах співпраці з Рівненським обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти провідні спеціалісти нашої бібліотеки взяли участь в онлайн-круглому столі «Краща література юним читачам».

Своїми міркуваннями про читання як важливий чинник розвитку мислення здобувачів освіти поділилась Тетяна Ковбасюк, завідувач кафедри психології та інклюзивної освіти РОІППО.

Наталія Онофрійчук, завідувач науково-методичного відділу Рівненської ОБД висвітлила творчість письменників Рівненщини, які пишуть для дітей.

Про традиції та інновації в популяризації української дитячої літератури розповіла Світлана Молчанова, завідувач інформаційно-бібліографічного відділу РОБД.

Вікторія Вронська, старший викладач кафедри психології та інклюзивної освіти РОІППО, у своєму виступі торкнулась теми академічної доброчесності та авторського права в освітньому процесі.

Учасниками віртуального спілкування були вчителі початкових класів з різних районів області. Всього до заходу долучились понад 50 учасників.

Comments are closed.