Дітям з порушенням навичок читання

Парад семи планет : збірка казок для ст. дошкільного та мол. шк. віку / укладач Євгенія Пірог. – Рівне : Волинські обереги, 2024. – 32 с. : іл.

«Парад семи планет» – збірка коротких казок для читання по складах. Історії шести незвичних планет  із галактики Нашекнижжя, котрі мають різні характери та настрої. І планета Забудькувата, і Галаслива, і тим паче супутник Нехайко вчаться давати лад внутрішньому Всесвіту та допомагають вчитися читати.

До книги увійшли казки добре відомих на Рівненщині письменниць Євгенії Пірог, Марії Солтис-Смирнової та Іванни Голуб. Видання вдало доповнили ілюстрації Дмитра Остапенка. Влаштувати власний космічний парад зможе і сам маленький читач, домалювавши сьому, свою планету.

Книга підготовлена і видана в ході реалізації соціально-культурного проєкту «Читаполіс із галактики Нашекнижжя» у Рівненській обласній бібліотеці для дітей. Вона доповнює інклюзивний компонент серії книжок Є. Пірог «Історії з Читаполіса» і рекомендована дітям з порушенням навичок читання.

Comments are closed.