120419_06

12.04.2019

12 квітня все прогресивне людство відзначає Всесвітній день авіації та космонавтики. У цей день 1961 року Юрій Гагарін здійснив перший орбітальний обліт планети Земля. Він стартував з космодрому «Байконур» на кораблі «Восток – 1» і пробув у космосі 108 хвилин.  
У відділі масової роботи та естетичного виховання учні 3-4 класів ЗОШ № 1 та ЗОШ № 5 поринули на віртуальному зорельоті у космічну мандрівку «Крок до зірок». Діти дізналися про планети Сонячної системи, космічні кораблі та підкорення Всесвіту, а також переглянули відеоролик «Жахи відкритого космосу», взяли участь в астро-вікторині та ознайомились з літературою з даної теми.
А у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку учні 2-В класу НВК «Колегіум» здійснили пізнавальну подорож «Зіркові лабіринти», під час якої мандрували неозорими космічними просторами. Також дізналися про життя космонавтів, для чого їм скафандр і чим вони харчуються у космосі. Діти уявили себе космонавтами і трішки розім’ялися, виконуючи вправи кумедної руханки.

Comments are closed.