26-27.01.21

Карантин не стоїть на заваді отриманню нових знань. 26-27 січня у нашій бібліотеці спільно з Рівненським центром підвищення кваліфікації та перепідготовки працівників культури НАКККіМ пройшло навчання групи бібліотекарів обласних книгозбірень на тему «Використання інноваційних технологій в практичній бібліотечній діяльності».

Наталія Назарук, директор бібліотеки, розповіла слухачам про соціокультурні проєкти як засіб створення позитивного іміджу бібліотеки та розкрила актуальні тренди формування бібліотечного фонду.

Про сучасні тенденції та особливості обслуговування юних читачів говорила у своїй консультації Ірина Ворон, завідувач відділу обслуговування дошкільників та дітей молодшого шкільного віку.

Про виклики  у бібліотечній роботі та їх подолання під час пандемії бібліотекарі дізнались з виступу Наталії Онофрійчук, завідувача науково-методичного відділу.

Нові форми рекомендаційної бібліографії представила колегам Світлана Молчанова, завідувач інформаційно-бібліографічного відділу. Вона також розповіла про інтерактивні ресурси та їх використання в бібліотечній практиці та познайомила з системою формування медіа- та інформаційної культури користувачів.

Comments are closed.