20.10.2023

У Рівненській обласній бібліотеці для дітей реалізується проєкт «Рівненщина читає дітям», у межах якого до читання книг дітям залучаються відомі люди Рівного та області, спеціалісти з різних галузей.

Сьогодні у книгозбірні  відбулася цікава зустріч з працівниками Управління поліції охорони в Рівненській області. Владислав Луцик, лейтенант поліції, командир взводу реагування, зачитав учням 6-го класу ліцею №11 уривок з книги Зірки Мензатюк «Таємниця козацької шаблі», говорив про користь читання та роль книги у його житті, порівнював нинішніх українських захисників з лицарями козацької доби.

Школярам також розповіли про специфіку роботи поліцейського охорони, про правила поведінки в громадських місцях та у разі повітряної тривоги, продемонстрували спеціальні засоби захисту та їх призначення. Діти із задоволенням слухали уривок з книги, знайомились з новинками дитячої літератури, приміряли спеціальні засоби захисту поліцейських. Учні поділились своїми мріями на майбутнє та планами вибору професії.

Comments are closed.