29.11.2023

Творча онлайн-зустріч з Петром Ковальчуком, молодим письменником з Рівненщини, відбулася у  дитячій книгозбірні. Автор презентував свою готичну трилогію «Драконоборці».

Ковальчук Петро Миколайович народився на Рівненщині, а зараз проживає у Празі. Навчався в Острозькій академії на факультеті права.  Як він сказав про себе під час  онлайн- зустрічі: « Звичайний хлопець, який  обожнює книги з дитинства (Лавкрафт, Кінг, Толкін, Дойль, Гоголь та ін…) та відчував, що одного дня   мусить розповісти і свою історію, яка можливо надихне наступні покоління».

Наталія Назарук, директор Рівненської обласної бібліотеки для дітей,    представила автора і  розповіла про його творчі успіхи. Зокрема, у різних літературних конкурсах останніх років були відзначені його сатиричні та фантастичні оповідання «5 зірок», «Руйнація», «Сяйво здорового глузду», «Рефлексія».

Готична трилогія Петра Ковальчука  «Драконоборці» вийшла у видавництві Ліра-К  у 2023 році. Книги  особливі тим, що містять QR-коди на музику до деяких сцен твору, які підсилюють враження  від прочитаного епізоду. «Драконоборці» – це захоплююча історія для тих, кому подобаються жахи та трилери. У ній   змішано кілька літературних  жанрів і   кожний  читач знайде щось своє.

Під час презентації відбувся жвавий діалог між автором, читачами та бібліотекарями. Письменник щиро відповів на всі питання учасників заходу.

Дякуємо  Петру Ковальчуку за  цікаву онлайн-зустріч і подаровану трилогію «Драконоборці» для   Рівненської обласної бібліотеки для дітей.

Comments are closed.