04.12.2023

У дитячій бібліотеці для дітей реалізується проєкт «Рівненщина читає дітям», у межах якого до читання книг залучаються відомі люди Рівного.

Сьогодні, напередодні Міжнародного дня волонтера, у книгозбірні відбулася цікава зустріч «Чи готовий ти змінювати світ?» з Олександром Гребенюком, волонтером, директором благодійної організації «Благодійний фонд «Неможливого не буває», координатором гуманітарної місії «На щиті».

Він розповів про особливості роботи організації та волонтерську діяльність, розпочату ще у 2014 році. Пан Олександр пояснив, як змінилась гуманітарна місія організації зараз, в умовах повномасштабної війни та як можна долучитись до благодійної діяльності.

Гість зачитав учням 9-го класу ліцею №11 уривок з книги «Іграшка» рівненського письменника, воїна ЗСУ, Сергія Гридіна. Він також зазначив про важливість читання, яке сприяє розвитку мови, вчить аналізувати та розмірковувати. Він наголосив підліткам, що вони є майбутнім нашої держави і від них залежить, якою буде Україна після Перемоги.

Comments are closed.