Структура

Свої послуги користувачам пропонують:

Відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку, що розташований за адресою Проспект Миру, 16, де живуть дитячі книжечки, які можна взяти додому або переглянути в читальному залі, перегорнути яскраві журнали, газети та комікси для малят;  ще можна подивитись лялькову виставу, позмагатись у літературній вікторині, конкурсі, зустрітися з дитячими письменниками, стати учасниками творчих студій “Кольорові намистинки”, пізнавальної вітальні „Розумійко”, профістудії “Дегустація професії”, клубу логічних розваг “Мудрограйлик”.


Відділ обслуговування дітей середнього та старшого шкільного віку (тел. 0362 63 69 04),  який знаходиться по вулиці Відінській, 13, допоможе тобі вибрати твори за шкільною програмою, знайти відповіді на найскладніші запитання, скориставшись енциклопедіями, словниками, довідниками, зробити ксерокопію; поспілкуватися з ровесниками, або просто відпочити, бути учасниками різних масових заходів. У відділі є фонд краєзнавчої літератури,  діють клуб цікавих зустрічей „Дотик” та підлітковий клуб “БібліоHouse”. Для відвідувачів книгозбірні створений Центр вільного доступу до Інтернету, який пропонує такі безкоштовні послуги : пошук у мережі Інтернет, навчання основам комп’ютерної грамотності та безпечної роботи в Інтернеті, спілкування в соціальних мережах, відкриття власної електронної скриньки, користування Скайпом, знайомство з відео-, фотохостингом, допомога в написанні та оформленні рефератів, консультації щодо освітніх ресурсів Інтернету, допомога у створенні слайдових презентацій, використання ресурсів Інтернету для цікавого дозвілля, сканування та копіювання електронних документів на інші носії інформації.


Відділ масової роботи та естетичного виховання розташований по вул. Симона Петлюри, 27, має багате зібрання грамплатівок, аудіокасет, відеофільмів, альбомів репродукцій, літератури про видатних музикантів і художників, нотних видань.

У відділі масової роботи та естетичного виховання  можна скористатись мережею Інтернет та пограти у захоплюючі комп’ютерні ігри! До послуг користувачів – колекція СD та DVD навчальної, пізнавальної та розважальної тематики.


Інформаційно-бібліографічний відділ надасть тобі інформацію з будь-якої теми, навчить тебе користуватись каталогами та картотеками, культурі читання.


Крім відділів, зайнятих обслуговуванням дітей  різних вікових категорій, у бібліотеці працюють ще і:

Ø     відділ науково-методичної роботи (т. 26-19-86);

Ø     відділ комплектування фондів та каталогізування документів;

Ø     відділ зберігання та реставрації документів;

Ø     сектор інформаційних технологій та електронних ресурсів;

Ø     адміністрація (т. 623-423), dtbiblioteka@gmail.com

Ø     директор – Наталія Адамівна Назарук



Бажаємо тобі приємного перебування у нашій бібліотеці і будемо раді пропозиціям щодо поліпшення наших послуг

Comments are closed.