291118

29.11.2018

Перемогли «Барви Случа»

21 листопада в Костопільському районному будинку культури відбулися 3-ті змагання в рамках підсумкового етапу ПрофіКемпу в Рівненській області. У заході взяли участь чотири учнівські команди: «Пошук» (Костопільського р-ну), «Волоцюги» (Корецького р-ну), «Барви Случа» (Березнівського р-ну) та «СалаМАНДРИ» (Сарненського р-ну).
Змагання  відкрив голова журі Андрій Грещук, заступник директора Рівненського обласного центру зайнятості, який привітав присутніх, побажав командам успіху та перемоги. Він також зауважив, що вибір професії – це відповідальний крок у житті кожної молодої людини, і від його правильності залежить, чи стане людина професіоналом, чи буде вона отримувати задоволення від роботи, чи вдасться їй себе реалізувати.

Команди презентували підсумки своєї роботи в проекті у трьох категоріях: «Кращий туристичний маршрут», «Кращий гід-екскурсовод» та «Краща РR-кампанія».
Захід відбувся весело та цікаво. Гостей та учасників вітали своїми виступами вихованці Костопільську будинку школярів та юнацтва. Журі відзначило гарну підготовку та виступи всіх команд. Але перемогу за кількістю отриманих балів заслужено виборола команда Березнівського району «Барви Случа».
До учасників заходу з привітанням звернулась заступник голови райдержадміністрації Оксана Кіптель, Вона відзначила високий рівень підготовки учасників, їх широку обізнаність з історичними та культурними пам’ятками рідного краю.

У холі районного будинку культури учасники та гості заходу мали змогу ознайомитись та оцінити виставки рекламної продукції команд, якою вони популяризували свої туристичні маршрути.

 

Comments are closed.