110319

11.03.2019

Команда «Варта» представила Полісся
Юні краєзнавці з Рокитного, команда «Варта» представили на фінальних змаганнях у Рівному туристичні принади мальовничого поліського краю. Члени команди Марина Кравченя, Ніна Маринич, Софія Маринич, Альона Крупич, Микола Маринич, Аня Кравченя, Руслан Маринич, Ірина Титечко, Юлія Баланович, Марія Маринич з великою відповідальністю підійшли до свого виступу, проявивши свої знання і фантазію.
Усі присутні з цікавістю послухали розповідь про пам’ятку природи, найстаріший в Україні Юзефінський дуб, що за визначенням науковців має вік 1350 років, про рідкісну рослину азалію понтійську, про народні ремесла, представлені в історико-краєзнавчому музеї села Блажево тощо.
Готуючи представити район у номінації «Краща РR-кампанія» рокитнівчани зробили виставку оригінальної рекламної продукції: буклети, малюнки, вироби з природних матеріалів, саморобні сувеніри.
Команда дякує за підтримку і допомогу в підготовці до змагань директору Володимирові Шипу, вчителям Олені Барановській, Тетяні Кравчені, Михайлові Карповцю Березівського НВК «ЗНЗ І-ІІІ ступенів – ДНЗ». У співпраці дітей, вчителів, працівників Рокитнівської районної бібліотеки для дітей та районного центру зайнятості народився цікавий туристичний маршрут Рівненським Поліссям.

Comments are closed.