120319

12.03.2019

«Вільний вітер» – подорож до перемоги
Профікемпівська команда «Вільний вітер» з села Синів Гощанського району не увійшла до числа фіналістів за кількістю балів, які виставили члени журі під час  зональних змагань у Здолбунові. Але, зважаючи на глядацькі симпатії, команді надали можливість виступити у фіналі в обласному центрі.
Отож до Рівненського міського будинку культури команда приїхала, «відшліфувавши» свій виступ, підготувавши нові костюми, доповнивши виставку рекламної продукції новими сувенірами  і з непереборним бажанням перемоги.
Про свій веломаршрут «Неповторні куточки Погорини» юні туристи розповідали  за допомогою пісні, танцю, акробатики, плакатів. Ефект підсилював відеоряд про об’єкти маршруту: Воронівський аеродром, Красносільський вітряк, святе джерело у Липківському монастирі та ін. Така феєрична подача матеріалу цього разу підкорила не лише глядачів, а й суддів.
«Вільний вітер» переміг суперників з Рівного, Березного, Демидівки та Рокитного і виступатиме від Рівненщини на регіональних змаганнях.
Проте, перемога – це ще не привід розслаблятися. Попереду – напружена підготовка до виступу на Херсонщині, вивчення нових туристичних об’єктів, прокладання цікавого маршруту, який гідно представить область.

Comments are closed.